Ή ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΕΡΓΑ ΠΑΝΤΟΥ" Ή ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!...

Στη διακαναλική συνέντευξή του, το προχθεσινό βράδυ, ο Πρωθυπουργός έθεσε το δίλλημα σε όλους τους (ψηφοφόρους) πολίτες: στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου εάν δεν προκρίνουν τους υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες που το ΠΑ.ΣΟ.Κ. τους έχει δώσει χρίσμα (ή στήριξη αν θέλετε...) τότε θα πάμε για εθνικές εκλογές!
Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν προκρίνουν οι πολίτες στο Λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης το συνδυασμό "Δημοτική Αναγέννηση - Έργα Παντού", στον επικεφαλής του οποίου έχει δώσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το χρίσμα, τότε εμμέσως πλην σαφώς "σπρώχνουν" τον κ. Παπανδρέου σε εθνικές εκλογές!!!
Άλλη ερμηνεία στα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών ο κ. Πρωθυπουργός δε θα δώσει... Γι' αυτό ας προσέξουν καλά τι θα κάνουν οι ψηφοφόροι στις 7 Νοεμβρίου!
Ο Πρωθυπουργός δεν αστειεύεται!

Για να σοβαρευτούμε... Το "συμπέρασμά" μας είναι αυθαίρετο, όπως αυθαίρετη είναι και η κίνηση του Πρωθυπουργού της Χώρας να θέτει τέτοια διλλήματα. Ίσως πιστεύει ότι έτσι παράγει "υψηλή πολιτική"...
Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, όπως και σε κάθε άλλη εκλογική αναμέτρηση, ο λαός ψηφίζει αυτόν που θέλει και δεν έχει ανάγκη από υποβολείς.




Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Πρωθυπουργός ήταν πολύ σαφής στην διακαναλική του συνέντευξη και σε ότι μας αφορά στην Αρκαδία μας είπε τα εξής:

«Αν δεν βγουν δήμαρχοι ο Νίκος Δελφάκης στην Τρίπολη,
ο Σπύρος Τσιριγώτης στην Μεγαλόπολη Παρασκευάς Παρασκευόπουλος στην Γορτυνία ,ο Στρατής Δαλιάνης στην Β.Κυνουρία και ο Γιάννης Μαρνέρης στην Ν. Κυνουρία κινδυνεύει η ομαλή πορεία της χώρας οι συντάξεις οι μισθοί στο δημόσιο ..και οι καταθέσεις.»

Δυο στους πέντε εκλεκτούς του Παπανδρέου στην ΑΡΚΑΔΙΑ των οποίων η μη εκλογή θα προσβάλει βαθύτατα τον κο Τρισσέ την κα Μέρκελ…τον κο Στρός Καν…αλλά υπάρχει κίνδυνος να περεξηγηθεί και ο κος Γερουλάνος και ο κος Δρούτσας και να αποχωρήσουν αρνούμενοι να υπηρετούν έναν τέτοιο αχάριστο λαό
θήτευσαν ,ανδρώθηκαν ,γαλουχήθηκαν και σχημάτισαν εικόνα για την σύγχρονη Ελλάδα στις τάξεις του Κ.Κ.Ε. αποκρύβοντας το επιμελώς από τα βιογραφικά τους.

Ποιοι είναι οι Κνίτες χωρίς την εκλογή των οποίων δεν θα μπορέσει να εφαρμοστεί το πρόγραμμα του
ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ
Γιατί σύντροφοι κρύβετε την πολιτική σας διαδρομή.
Αναπτύξτε μας πως η αγωνιστική γυμναστική του χθες μας οδήγησε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σήμερα η απλά ζητήστε συγνώμη και αποσυρθείτε αξιοπρεπώς.

Εμείς γεμάτοι απορία και οργή ρωτάμε :
Πότε μας δουλεύατε τότε η τώρα και ευπρεπώς αναφωνούμε:

Γυρίστε τους την πλάτη

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;