ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ


                                    
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη 07-10-2010
Στις 5 Οκτωβρίου 2010 συνεδρίασε το Δ.Σ. Μεγαλόπολης προκειμένου να εγκρίνει τη χρηματοδότηση της εκτέλεσης σημαντικών έργων για τον τόπο, από το 3ο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Μέγαλόπολης (Λιγνιτόσημο).  
Σε αυτά τα έργα περιλαμβάνονταν:
1.- Η ολοκλήρωση του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου, 1.000.000,00€.
2.- Η κατασκευή δικτύου ύδρευσης στο Τ.Δ.  Ίσαρη, 374.000,00€.
3.- Η κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Τ.Δ. Πλάκας 158.000,00€  ­ και
4.- Η εκτέλεση διερευνητικών εργασιών για την αντιμετώπιση φαινομένων κατολίσθησης στο Τ.Δ. Μακρυσίου 90.000,00€.
Κατά τη συζήτηση των συγκεκριμένων θεμάτων σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου Μεγαλόπολης, με την επικουρία του δημοτικού συμβούλου κ. Κατσιρούμπα Αντωνίου, εκμεταλλευόμενη και την αδικαιολόγητη και εσκεμμένη απουσία των αντιδημάρχων κ.κ. Ανδριανού Θεοδώρου και Γιαννακούρα Δημητρίου, ζήτησε την αναβολή τους, με την έωλη και αστήριχτη αιτιολόγηση αλλά και έμμεση μομφή προς τη Δημοτική Αρχή, ότι δεν είναι δυνατή η προώθηση τέτοιων έργων εν μέσω προεκλογικής περιόδου.
Χρειάσθηκε η θετική ψήφος των Προέδρων των Τ.Δ. Ίσαρη, Πλάκας και Μακρυσίου για να εγκριθεί η χρηματοδότηση των αντίστοιχων προαναφερόμενων έργων, αλλά δυστυχώς δεν ήταν δυνατή  η έγκριση της χρηματοδότησης και της ολοκλήρωσης του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου, το οποίο θα στέγαζε το νέο Καλλικρατικό Δήμο από 01-01-2011.
Η συντονισμένη προσπάθεια της δημοτικής αντιπολίτευσης, με τη συνδρομή των τριών δημοτικών συμβούλων της δημοτικής πλειοψηφίας αποδεικνύει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι στον τόπο μας, σε μια περίοδο γενικευμένης οικονομικής κρίσης και επενδυτικής άπνοιας, κάποιοι για λόγους μικροπολιτικούς αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων.

Ευτυχώς, ο χρόνος που απομένει για να απαλλαγεί ο τόπος από τέτοιες συμπεριφορές, είναι λίγος.                                                                                                                                                                                                                 
Εκ του Δήμου

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πραγματικά είναι απίστευτο. Εν ενεργεία αντιδήμαρχοι να συμπέριφέρονται με αυτό τον τρόπο.Αλλά και ο τρίτος της παρέας ειναι επίσης κατάπτυστος. Φταίει βέβαια και ο δήμαρχος που δεν τους στέλνει αμέσως στον αγύριστο. Τέτοια παράσιτα πρέπει να απομακρύνονται άμεσα. Βέβαια φταίμε και εμείς που τους ψηφίσαμε.Γιαυτό τα μάτια μας δεκατέσσερα στις εκκλογές που έρχονται μην επιλέξουμε πάλι τίποτε μπουμπούκια σαν κι αυτόυς αν και πιστεύω να γίνει προσεκτικτική η επιλογή των υποψηφίων

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ