Σχετικά με σχόλιο που λάβαμε...

Στο τελευταίο μας κείμενο, που αναφερόταν στην εφημερίδα που εξέδωσε ο συνδυασμός "Νέοι Ορίζοντες", λάβαμε σχόλιο από άγνωστο αποστολέα, ο οποίος ερωτά εάν έχουμε πρόβλημα ως εφημερίδα κι εάν υπάρχει δημοκρατία. Επίσης, θέτει το ερώτημα "κι εσείς έτσι δεν ξεκινήσατε;".

Επειδή το σχόλιο έχει άγνωστο αποστολέα διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας εάν πράγματι προέρχεται από πρόσωπο που αντιπροσωπεύει το συνδυασμό "Νέοι Ορίζοντες".
Όπως κι αν έχει όμως, μπορούμε να τονίσουμε ότι η "Π" έκανε μια παρατήρηση σχετικά με το ύφος της εφημερίδας του συνδυασμού. Πέραν τούτου, και βέβαια δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ως εφημερίδα για την κίνηση του συνδυασμού. Γιατί άλλωστε να έχουμε ή κι αν είχαμε, ποιόν ενδιαφέρει.
Δημοκρατία έχουμε οπωσδήποτε. Οφείλουμε να την προστατεύουμε και να το αποδεικνύουμε εμπράκτως καθημερινά.
Όσον αφορά στο τελευταίο ερώτημα του άγνωστου σχολιαστή, θα θέλαμε να του πούμε ότι "μυρηκάζει" μια "καραμέλα", που αρκετοί επιθυμούν να διατηρούν, σχετικά με την "Π"... Πράγματι, η εφημερίδα ξεκίνησε το 2006, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, ωστόσο δεν έφερε το όνομα κανενός συνδυασμού.
Η "Π" λειτουργεί με αυτονομία οικονομική και επιχειρησιακή!
Πρόκειται για εφημερίδα του τόπου, συντάσσεται από την ομάδα σύνταξής της, εκτυπώνεται σε ιδιόκτητες εκτυπωτικές μηχανές και έχει αποκλειστικά έσοδα από διαφημίσεις και συνδρομές, που τις επιτρέπουν να καλύπτει τα έξοδά της.
Δεν αποτελεί "'οργανο" κανενός, κυκλοφορεί δωρεάν σε όλους τους δημόσιους χώρους της Μεγαλόπολης και όλου του Λεκανοπέδιου, και καλεί συνεχώς όλους όσους επιθυμούν να εκφράζουν, σε περιστασιακή ή μόνιμη βάση, τις θέσεις τους, στα φύλλα της ...

Πιστεύουμε ότι το σχόλιο του άγνωστου σχολιαστή δεν προέρχεται από εκπρόσωπο του Συνδυασμού "Νέοι Ορίζοντες". Εφόσον όμως δεν είναι έτσι, καλό είναι να απομακρύνονται τέτοια "μυαλά", γιατί μόνον κακό κάνουν...



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;