ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ: OI ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΙ (ΜΕΛΑΜΨΟΙ) ΤΡΑΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ...

Πριν από λίγες ημέρες συνέβη ένα θλιβερό γεγονός σε βάρος ενός μαθητή του Γυμνασίου Μεγαλόπολης. Ο μαθητής υπέστη επίθεση από τρείς δράστες, στην περιοχή του Ανοικτού Σταδίου, οι οποίοι του προκάλεσαν σωματικές βλάβες και του αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό.
Ένα τέτοιο γεγονός στην μικρή μας πόλη δεν είναι συνηθησμένο (ευτυχώς) και, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας.
Αποτέλεσμα αυτού του ενδιαφέροντος ήταν να δημιουργηθούν φήμες περί των δραστών, χωρίς βεβαίως να στηρίζονται σε αξιόπιστα στοιχεία, αφού γι' αυτά μόνη υπεύθυνη για τη διερεύνησή τους είναι η Αστυνομία.
Χωρίς λοιπόν αξιόπιστα στοιχεία, προέβαλε στην πόλη η φήμη ότι δράστες ήταν μετανάστες από το Πακιστάν, οι οποίοι πράγματι έχουν κάνει εδώ και περίπου τρία χρόνια αισθητή την παρουσία τους, όπως πριν από μερικές δεκαετίες, οι Αλβανοί μετανάστες.
Αυτή λοιπόν η φήμη ήταν αρκετή για να κινητοποιήσει ορισμένους συμπολίτες μας να δημιουργήσουν ένα "πογκρόμ", μια επιχείρηση κατασυκοφάντησης συλλήβδην των νέων μεταναστών του τόπου, ότι τάχα ευθύνονται για το συγκεκριμένο γεγονός και, ως εκ τούτου, πρέπει ολόκληρη αυτή η ομάδα να φύγει από τον τόπο, προκειμένου να αποφευχθούν και άλλα τέτοια γεγονότα.
Τέτοιες ενέργειες ξεκίνησαν από συνανθρώπους μας που η προπέτειά τους άλωσε το μυαλό τους και φυσικά, εκ του αποτελέσματος, τους εξέθεσε...
Κι αυτό γιατί η Αστυνομία, κατόπιν των ερευνών που διεξήγαγε, διαπίστωσε ότι δράστες δεν ήταν Πακιστανοί, αλλά δύο (2) Έλληνες και ένας Αλβανός... 
Επειδή το ποσό που απέσπασαν ήταν ευτελές και τέτοιες ... διεθνείς συνεργασίες δεν συνηθίζονται από ενηλίκους (τουλάχιστον στον τόπο μας), το πιό πιθανό είναι να πρόκειται για ανήλικους δράστες!
Εφόσον αυτή η εκτίμηση είναι αληθής τότε το θλιβερό γεγονός γίνεται ακόμα πιό οδυνηρό.
Και οι προπέτες πρέπει να κοιτάξουν "εντός των τειχών" και όχι να φέρουν μίδρους κατά αθώων...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΠΟΛΗ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ... ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΑ....

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ