Επιστολή του Προέδρου της Βουλής, κ. Πετσάλνικου στο Νομάρχη Αρκαδίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Ταχ. Δ/νση: Πλ. Εθνάρχου Μακαρίου


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 ΘΕΜΑ: « Επιστολή του Προέδρου της Βουλής, κ. Πετσάλνικου στο Νομάρχη Αρκαδίας»
        Με την με αριθμ. πρωτ. 1187/18-3-2010 επιστολή του προς το Νομάρχη Αρκαδίας, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππος Πετσάλνικος γνωστοποιεί τη δημιουργία του «Λογαριασμού Αλληλεγγύης για την απόσβεση δημοσίου χρέους», στα πλαίσια της πανεθνικής εκστρατείας με στόχο τη συγκέντρωση, σε εθελοντική βάση, χρηματικών ποσών που θα διατεθούναποκλειστικά στη συμβολή για την απόσβεση του δημόσιου χρέους.
           Eπικεφαλής της εκστρατείας αυτής έχει τεθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας.
          Ο κωδικός του συγκεκριμένου λογαριασμού είναι: 26132462 (Τράπεζα της Ελλάδος) και μπορούν να καταθέτουν σε αυτόν οποιοδήποτε ποσό επιθυμούν οι πολίτες της χώρας, οι έλληνες της διασποράς καθώς και οι απανταχού φιλέλληνες. Η κατάθεση γίνεται είτε στα υποκαταστήματα της Τράπεζας της Ελλάδος, είτε σε οποιοδήποτε υποκατάστημα των άλλων δημοσίων και ιδιωτικών τραπεζικών ιδρυμάτων. Οι εντολές του εν λόγω λογαριασμού δεν επιβαρύνουν τους καταθέτες με τραπεζική προμήθεια.
           Όταν πρόκειται για τη συνεισφορά μέσω των υποκαταστημάτων των ελληνικών τραπεζών ή αλλοδαπών τραπεζικών ιδρυμάτων στο εξωτερικόείναι απαραίτητα για κάθε συναλλαγή τα εξής στοιχεία:
                            IBAN GR 04 010 0024 0000000026132462 SWIFT/BICBNGRGRAA.
Στην επιστολή επισημαίνεται πως, για τη διασφάλιση υψηλών εγγυήσεων διαφάνειας, δεν συστήθηκε, για το λογαριασμό αυτό, Διοικητικό Συμβούλιο, δεν παρεμβάλλονται διαχειριστές και η οποιαδήποτε εθελοντική προσφορά, όπως έχει ήδη αναφερθεί, διατίθεται αποκλειστικά και μόνο στην προσπάθεια μείωσης του δημοσίου χρέους της πατρίδας μας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Α. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;