Αριστείο Ανθρωπιάς στον ΒΑΓΓΕΛΗ ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ





Αριστεία Ζωής 2009

Υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας, του Περιοδικού Forma και ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ τίμησε για δεύτερη χρονιά τους Αριστους της Ζωής σε μια λαμπρή τελετή
απονομής.

Κάποιοι άνθρωποι «κρύβουν» μέσα τους τη δύναμη για να μετατρέπουν την κάθε δυσκολία σε ευκαιρία ζωής.

Τα Αριστεία Ζωής ανέδειξαν στα πρόσωπα των λίγων
το έργο των πολλών.

Τα Αριστεία Ζωής έδωσαν ένα ηχηρό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε αφανείς ήρωες της καθημερινότητας, αντιπροσωπευτικούς χιλιάδων άλλων που, είτε εθελοντικά είτε υπερβαίνοντας το καθήκον τους, προσφέρουν στον συνάνθρωπο μια ζωή με υγεία και αξιοπρέπεια. Η λαμπρή τελετή απονομής, την οποία παρουσίασε η κ. Μαρί Κυριακού, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου αλλά και του ευρύτερου χώρου της Υγείας.
Το ρόλο απονεμητών ανέλαβαν: ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Φίλιππος Πετσαλνικος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος Β’, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σαμαράς, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, ο τέως Πρόεδρος της Βουλής, κ. Δημήτρης Σιούφας, ο Δήμαρχος Πειραιά, κ, Παναγιώτης Φασούλας, η Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Φώφη Γεννηματά.Την τελετή απονομής των Αριστείων Ζωής λάμπρυνε με την παρουσία της η Φωτεινή Δάρρα.
Τα Αριστεία Ζωής απονεμήθηκαν σε 8 πρόσωπα και σωματεία που ανέδειξε η διαδικασία ψηφοφορίας.
Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και ο συμπολίτης μας που πήρε το Αριστείο Ανθρωπιάς : ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ.
Πριν από 2 χρόνια ο Βαγγέλης Φραγκόγιαννης πήρε τη δύσκολη απόφαση να δωρίσει τα όργανα του αδελφού του σε πέντε συνανθρώπους μας. Μια απόφαση που έγινε βάλσαμο για την οικογένεια του.
«Όλοι μας θα πρέπει να γίνουμε Δωρητές Οργάνων Σώματος, γι’ αυτό και μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία για την ανάδειξη της πράξης αυτής, τα Αριστεία Ζωής, αξίζει θερμών συγχαρητηρίων».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ