ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΣΤΙΣ 12:00 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ   Δ.Ε.Η.

ΚΛΑΔΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΓΕΝ.Ο.Π. – Δ.Ε.Η./Κ.Η.Ε.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ   ΓΡΑΦΕΙΟ   Ν/Α  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΔΡΑ: ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ  ΑΗΣ Α’ ΤΗΛΕΦ &FAX   2791025092 - 279122490   ΕΣΩΤΕΡ33068


Μεγαλόπολη 11 Μαρτίου 2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι  μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι νεοπροσλαμβανόμενοι του λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης, δέχτηκαν ένα άδικο και ύπουλο χτύπημα από την κυβέρνηση με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα νέα μέτρα διάσωσης της οικονομίας.

Δυστυχώς καλούμαστε όλοι να πληρώσουμε  ένα αρκετά μεγάλο τίμημα ΟΧΙ για να βελτιωθούν τα οικονομικά της χώρας  αλλά για να βάλουν και άλλα λεφτά στις τσέπες τους οι βιομήχανοι, οι τραπεζίτες, τα λαμόγια και όλοι αυτοί που χρόνια τώρα λυμαίνονται τον μόχθο και το αίμα μας με την ανοχή των Κυβερνήσεων!

Εμείς σαν εργαζόμενοι στην Δ.Ε.Η. έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε και να υπερασπιζόμαστε το δίκιο μας, να υπερασπιζόμαστε την μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας , να υπερασπιζόμαστε και να διαφυλάττουμε το μέλλον της περιοχής και των επόμενων γενιών.

Εδώ και μέρες έχουμε ξεκινήσει ένα αγώνα να ανατρέψουμε τις παράλογες, αντισυνταγματικές και αντιδημοκρατικές αποφάσεις της κυβέρνησης, με καταλήψεις ταινιών-μηχανημάτων-θαλάμων ελέγχου. Συνεχίζουμε πιο δυνατά και πιο αποφασιστικά με την 24ωρη απεργία σήμερα και τις επαναλαμβανόμενες  απεργίες από την Τρίτη 16 Μαρτίου. Παράλληλα καθημερινά θα αναλαμβάνουμε και άλλες δυναμικές  πρωτοβουλίες που έχουν σαν σκοπό να πιέσουμε , που έχουν σαν σκοπό να αφυπνίσουμε τον κόσμο και να μπορέσουμε όλοι μαζί να καταφέρουμε να επικρατήσει σε αυτή την χώρα το αίσθημα της λογικής και της κοινωνικής ευαισθησίας. Να προσληφθούν ΑΜΕΣΑ οι νέοι της περιοχής μας.  Να πληρώσουν επιτέλους αυτοί που δημιούργησαν τα προβλήματα και όχι ο εύκολος στόχος ο απλός εργαζόμενος, ο νέος που κάνει όνειρα και σχέδια για το μέλλον του και ο συνταξιούχος !

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 ΣΤΙΣ 12:00 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Καλούμε την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας, την Τοπική Αυτοδιοίκηση των Δήμων του Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης, τους άνεργους, τους συνταξιούχους και όλους τους φορείς να ενωθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να παλέψουμε για τα δίκαια αιτήματα που αφορούν το σύνολο των κατοίκων της περιοχής και που αν επιτρέψουμε να  ισχύσουν τα νέα μέτρα, είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσουν σε κοινωνικό και οικονομικό μαρασμό ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;