Χ.Δ.Β.Α. ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ... ΠΟΛΥΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

Χ.Δ.Β.Α. ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ....ΠΟΛΥΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!


Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010 , Posted by Παναγιώτης Αλεβίζος at 20:44

Μεγάλος θόρυβος ξέσπασε εδώ και μερικές μέρες στην Μεγαλόπολη, με αφορμή την κατασκευή του Χώρου Διαχείρησης Βιομηχανικών Αποβλήτων στα ορυχεία της Δ.Ε.Η.
Ένα θέμα όμως το οποίο έχει λήξει εδώ και πολύ καιρό, ένα θέμα το οποίο επανήλθε στο προσκήνιο από συγκεκριμένους κύκλους-ανθρώπους και Μ.Μ.Ε. στην Μεγαλόπολη αμέσως μόλις έκλεισαν οι μονάδες 1 και 2 της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη.
Γράφω οτι το θέμα αυτό έχει λήξει εδώ και πολύ καιρό μια και είναι γνωστό σε όλους οτι όταν επιχείρησε η προηγούμενη κυβέρνηση να κάνει το έργο συνάντησε την μεγάλη αντίδραση όλης της κοινωνίας , της τοπικής αυτοδιοίκησης και των εργαζομένων και ανγκάστηκε να το πάρει πίσω.
Η νέα κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές του Οκτωβρίου δεν έχει ασχοληθεί καν με το θέμα και δεν υπάρχει πουθενά η παραμικρή δήλωση-ανακοίνωση η έστω σχόλιο που να δικαιολογεί την ανησυχία που ξαφνικά φανερώθηκε στην Μεγαλόπολη τις τελευταίες ημέρες.
Δημιουργήθηκε τόσο μεγάλο ζήτημα που ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έκανε επερώτηση στην βουλή , την οποία την είχε βασισμένη σε " ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ" όπως μπορείτε να διαβάσετε στην προηγούμενη ανάρτηση του καφενείου!!
Είναι σίγουρο ότι αυτοί που ανέβασαν το θέμα είχαν στο μυαλό τους κάτι συγκεκριμένο και ηθελημένα προχώρησαν σε παραπληροφόρηση του κόσμου η απλά είναι ανεύθυνοι και ασχολήθηκαν με ένα ζήτημα το οποίο δεν υπήρχε καν!

Και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα απο τις δηλώσεις του Αρκάδα υπουργού κ. Ρέππα!!

Αλλά και μετά την εξέλιξη αυτή οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, δεν σταμάτησαν την παραπληροφόρηση και συνέχισαν να συζητούν το θέμα , αυτή την φορά όμως προσπαθώντας να εμφανίσουν οτι υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ του δήμαρχου Μεγαλόπολης και του υπουργού.

Δέν λένε όμως οτι στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε προχθές ο δήμαρχος Μεγαλόπολης δήλωσε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να κατασκευαστεί Χ.Δ.Β.Α. στην Μεγαλόπολη και οτι έχει συγκεκριμένες δεσνεύσεις από υπουργό της κυβέρνησης, που όλοι κατάλαβαν οτι ήταν ο κ Ρέππας Δημήτρης. Μάλιστα ο τέως δήμαρχος κ. Τσιριγώτης προέτρεψε τον κ. Μπούρα να μην εμπιστεύεται κανέναν!

Άρα όλοι γνώριζαν, όλοι είναι ενημερωμένοι και έιναι απόλυτα προφανές οτι όλα έγιναν για άλλους λόγους.

Και ο πιο πιθανός λόγος είναι να υποβαθμιστεί στα μάτια των κατοίκων του λεκανοπεδίου της Μεγαλόπολης το μεγάλο θέμα του κλεισίματος των μονάδων της ΔΕΗ!

Είναι αλήθεια οτι ένα τόσο μεγάλο γεγονός το οποίο είναι ότι καλύτερο έχει γίνει για την Μεγαλόπολη εδώ και 40 χρόνια , δεν έλαβε της προσοχής που του άξιζε από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. της πόλης και σχεδόν αμέσως υποβάθμισαν το θέμα αυτό βάζοντας το πίσω από την κατασκευή του Χ.Δ.Β.Α.

Ταυτόχρονα καταντάει γελοία και ενοχλητική η προσπάθεια μηδενισμού και απαξίωσης συγκεκριμένων πολιτικών της τοπικής αυτοδιοίκησης παρόλο που είναι ευρύτερα αποδεκτά από τους κατοίκους της Μεγαλόπολης το έργο και η προοπτική που ακολουθείται.

Υπάρχουν μάλιστα στιγμές που πραγματικά γίνετε μεθοδευμένη παραπληροφόρηση και μονόπλευρος σχολιασμός, εφμανίζοντας τα πράγματα όπως συμφέρει ορισμένους σε προσωπικό επίπεδο και όχι με μέλημα την πληροφόρηση. Μέχρι στιγμής ήταν για γέλια η όλη κατάσταση αλλά πλέον αρχίζει να γίνετε ενοχλητική.

Αλήθεια υπάρχει ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο και κανόνες για εφημερίδες - περιοδικά σε αυτή την κοινωνία??

Η μπορεί ο οποιοσδήποτε να παριστάνει τον δημοσιογράφο και τον τιμητή των πάντων??
 
ΠΗΓΗ: Καφενείο Μεγαλόπολης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ