Σύλογος Τριών Τέκνων Μεγαλόπολης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 10 Ιανουαρίου 2010 στο ξενοδοχείο «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» στην Καρύταινα Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Γόρτυνος κ. Κωνσταντίνος Μιχόπουλος μετά της συζύγου του, αντιδήμαρχοι και μέλη των δημοτικών συμβουλίων του Δήμου Γόρτυνος, του Δήμου Μεγαλόπολης και του Δήμου Φαλαισίας, ο Μητροπολίτης Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμίας, πλήθος ιερέων, οι υποψήφιοι βουλευτές Αρκαδίας Παυλής Δημήτριος και Αλεξόπουλος Δημήτρης, αντιπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης, ο πρόεδρος του συλλόγου Τριών Τέκνων Ν. Μεσσηνίας, πλήθος μελών του συλλόγου και πλήθος κόσμου. Χαιρετισμό απεύθυναν μετά τον Πρόεδρο του συλλόγου ο Δήμαρχος Γόρτυνος, κ. Μιχόπουλος Κωνσταντίνος, ο Παυλής Δημήτριος και ο Μητροπολίτης Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμίας ο οποίος ευλόγησε και την πίτα μας. Η χορωδία της Μητρόπολης τραγούδησε πολλά τραγούδια και η χορευτική ομάδα της Μητρόπολης χόρεψε παραδοσιακούς χορούς. Ακολούθησε πλούσιος μπουφές.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή. Επίσης ευχαριστούμε το Δήμο Γόρτυνος και το Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Μιχόπουλο για την χορηγία της εκδήλωσης και το ξενοδοχείο «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» για τη φιλοξενία της. Επίσης πρέπει να συγχαρούμε το Δήμο Γόρτυνος για την προσφορά περίπου 1.000.000€ στην Μητρόπολη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως για την ανέγερση γηροκομείου στο λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης και να τον ευχαριστήσουμε που έκανε μια τόσο σημαντική προσφορά στην εκδήλωση του συλλόγου μας.
Ευχόμαστε σε όλους ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος, υγεία, ευτυχία, χαρά και υποσχόμαστε ότι θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις και εκδρομές στον νέο αυτό χρόνο.
Εκ του συλλόγου. Το Δ.Σ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ