Η κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Μ. ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ Σ. ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ


Με τίτλο «Μια τελευταία απάντηση» η Μαρία Θεοδωράκη, αποσπασμένη υπάλληλος στο Δήμο Μεγαλόπολης, απαντά μέσω της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, στον αρχηγό της αντιπολίτευσης του Δήμου Μεγαλόπολης κ. Σπ. Τσιριγώτη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα μέσα στο Δ.Σ. ασχολείται έντονα με το ποιος είναι ο μισθός της υπαλλήλου που έχει την ειδικότητα του δημοσιογράφου.
Σας παραθέτουμε την απάντηση της κ. Μ. Θεοδωράκη ακριβώς όπως δημοσιεύθηκε στην εν λόγω εφημερίδα.  

Κύριε Τσιριγώτη, όσο και αν ασχολείσθε με το μισθό και το ωράριο εργασίας μου στο δήμο Μεγαλόπολης, δεν θα βρείτε τίποτα μεμπτό, αφού όλα είναι σύμφωνα με το δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και τις συλλογικές συμβάσεις του κλάδου μου, που είναι υπογεγραμμένες από την πολιτική ηγεσία της χώρας και την ΕΣΗΕΑ.
Μόνο που, αν είμαστε περίπου στην ίδια ηλικία, εγώ εξακολουθώ να εργάζομαι, κάνοντας μάλιστα καθημερινά και ταξίδι δύο ωρών, ενώ εσείς έχετε συνταξιοδοτηθεί ήδη, ως εργαζόμενος στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, δηλαδή δώδεκα χρόνια ως δήμαρχος και περίπου άλλα τόσα ως συνδικαλιστής...
Γι αυτό σας λέω, καλύτερα να μην τα συζητάμε.
Μαρία Κορτέση - Θεοδωράκη

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αντι να πληρωνουμε την κυρια θεοδωρακη,μηπως να περναμε 4 εργατες για την τεχνικη υπηρεσια?ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η επίθεση απέναντι σε οποιονδήποτε εργαζόμενο, όπου και να εργάζεται, για το ύψος των απολαβών του, είναι ανοίκεια και μικρόψυχη.
Εφόσον είναι νόμιμες οι απολαβές του, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Θα μπορούσε κάλλιστα να γίνεται κριτική για το ύψος τέτοιων απολαβών, αλλά όχι αποκλειστικά επί ενός προσώπου, αλλά επί του συνόλου τέτοιων προσώπων.
Καλό θα ήταν να ανοίξει ένας διάλογος για τις απολαβές όλων όσων εργάζονται σε δημόσιες θέσεις.
Έχουν (έχουμε;)τα κότσια να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία;
σ.σ.: το δημόσιο πρόσωπο που έκανε την κριτική του επί της συγκεκριμένης υπαλλήλου, τουλάχιστον θα έπρεπε να μη μιλά για τέτοια θέματα, γιατί δεν έμαθε ποτέ του τι θα πεί δουλειά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυο γάιδαροι μαλώνατε σε ξένο αχυρώνα μακριά από τα πραγματικά προβλήματα
Του τόπου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;