ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 13/11/09


                                                            ΠΡΟΣ ΤΑ  Μ.Μ.Ε.

Σας ενημερώνουμε  ότι:
                                    
               Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεγαλόπολης θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, τη 13η του μήνα Νοεμβρίου του έτους 2009 ημέρα της εβδομάδας Παρασκευή και ώρα 6.30 μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1.     Αίτηση του Ασφαλιστή κ. Γαβρήλου σχετικά με την ασφάλιση των οχημάτων  του Δήμου.
2.     Αίτηση της Προέδρου Τ.Δ. ΄Ισαρη κας Καλοβυρνά Σταυρούλας του Παναγιώτη για παραχώρηση χώρου του πρώην Κοινοτικού Γραφείου Τ.Δ. ΄Ισαρη για κατοικία του νέου ιερέα.
3.     Αίτηση του κ. Συντέτου Δημητρίου για μείωση των οφειλόμενων τελών ύδρευσης των εγκαταστάσεων  της εταιρείας «ΜΑΤΑΤΑΝΑΣ  ΑΤΕ» στον Οικισμό Νέο Ψαθί.
4.     Αίτηση του κ. Τσατσουλή Αθανασίου του Κωνσταντίνου περί μείωσης των Δημοτικών τελών και Φόρων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 202  παρ. 3 του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.
5.     Αίτηση της κας Γεωργοπούλου Αγγελικής του Δημητρίου περί μείωσης των Δημοτικών τελών και Φόρων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 202 παρ. 3 του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.
6.     Αίτηση της ¨Δημοτικής Οργάνωσης Ν.Δ. Μεγαλόπολης¨ για παραχώρηση της ισόγειας αίθουσας του Δημαρχείου για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου του Κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
7.     Αποδοχή & κατανομή πίστωσης ποσού 196.630,18 € της  δέκατης  (ι΄) δόσης μηνός Οκτωβρίου Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ) έτους 2009.
8.     Προσαρμογή του καταστατικού της αμιγούς Δημοτικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΔΕΠΑ) Δήμου Μεγαλόπολης» σε κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του άρθρου 254 του Ν. 3463/2006 του Δ.Κ.Κ.
9.     Παραλαβή της μελέτης εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Ανέγερση Νέου Δημαρχείου Μεγαλόπολης» Δήμου Μεγαλόπολης.
10.  Αποδοχή δωρεάν χρηματοδότησης της Β΄ φάσης των εργασιών ανοικοδόμησης του νέου Δημαρχείου από τον κ. Θ. Μαρτίνο. 
11.  Εκτέλεση  τμήματος του έργου  «Ανέγερση  νέου  Δημαρχείου  Μεγαλόπολης» Δήμου Μεγαλόπολης, από το Δωρητή  κ. Θ. Μαρτίνο,  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 παρ. 6 του ν. 1418/84.
12.   Επικαιροποίηση της αριθμ. 412/2009 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί αναμόρφωσης του Π/σμού οικ. έτους 2009 για την εκτέλεση του χρηματοδοτούμενου έργου από το αναπτυξιακό Πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ της Περιφέρειας Πελοποννήσου «Ανέγερση Νέου Δημαρχείου Μεγαλόπολης» Δήμου Μεγαλόπολης.
13.  Περί  της  ¨με  απευθείας  ανάθεση¨ εκτέλεσης  του  έργου «Συντήρηση – Επισκευή  Δημοτικού Σχολείου Οικ. Χρούσα Τ.Δ. ΄Ισαρη».
14.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2009 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2009  - Εκτέλεση του έργου «Επισκευή Δημοτικού Σχολείου Τ.Δ. Τριποτάμου».
15.  Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων Τ.Δ. Κάτω Καρυών».
16.  Αναμόρφωση του  Π/σμού οικ. έτους 2009 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2009 για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση Κοινοτικού Γραφείου Τ.Δ. Τριλόφου». 
17.  Αναμόρφωση του  Π/σμού οικ. έτους 2009 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2009 για την εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση Νεκροταφείου Τ.Δ. Τριλόφου».
18.  Αναμόρφωση του  Π/σμού οικ. έτους 2009 και τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2009 για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση αγροτικών δρόμων Οικ. Παλαιομοιρίου Τ.Δ. Τριλόφου».
19.  Αναμόρφωση του Π/σμού  οικ. έτους 2009 για την εκτέλεση του έργου «Ολοκλήρωση εργασιών διαμόρφωσης προαυλίου χώρου & εργασιών συντήρησης και επισκευής αίθουσας ολοήμερου 1ου Νηπιαγωγείου σχολικού συγκροτήματος 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης», από πιστώσεις ΟΣΚ.
20.  Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Μεγαλόπολης και Δήμου Είρας για την εκτέλεση του χρηματοδοτούμενου από το αναπτυξιακό Πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ  της Περιφέρειας Πελοποννήσου διαδημοτικού Υποέργου «Οδοποιία Νέδα - ΄Ορια Νομού Δ.Δ. Λυκαίου».
21.  ΄Εγκριση του 1ου  Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ος Α.Π.Ε.) του έργου «Επέκταση δικτύου ύδρευσης από Μεγαλόπολη προς Γέφυρα».
22.  Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου  «Επεκτάσεις αποχετευτικού δικτύου σε διάφορα σημεία εντός Ε.Ρ.Σ. Μεγαλόπολης».
23.  ΄Εγκριση της αριθμ. 78/2009 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Παιδικού Σταθμού Δήμου Μεγαλόπολης περί σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου με Παιδίατρο για την παρακολούθηση της υγείας των παιδιών.
24.  ΄Εγκριση της αριθμ. 80/2009 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Παιδικού Σταθμού Δήμου Μεγαλόπολης περί αναμόρφωσης του Π/σμού οικ. έτους 2009 για την καταβολή οφειλόμενου ποσού οικογενειακού επιδόματος υπαλλήλων.  
25.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2009 – Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την προμήθεια του Βιβλίου «Τοπική Αυτοδιοίκηση πρόσωπα και χάρτες – Τα πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2007 –2010 Καποδίστριας Ι».
26.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2009 για την εκτέλεση της εργασίας με τίτλο «Καθαρισμός μοκέτας και καθισμάτων της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Μεγαλόπολης».
27.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2009 για την καταβολή δαπάνης οφειλόμενων αποδοχών μηνός Δεκεμβρίου έτους 2008 στη  Ληξίαρχο  Δήμου Μεγαλόπολης.
28.  Διάθεση πίστωσης – Διοργάνωση εκδήλωσης για την εορτή του Πολιούχου της πόλης της Μεγαλόπολης Αγίου Νικολάου.
29.  Διάθεση πίστωσης -  Διοργάνωση εκδήλωσης κατά τον εορτασμό της Εθνικής Αντίστασης.
30.   Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής του Υποέργου «ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB PORTAL KΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ / ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ στα πλαίσια υλοποίησης του έργου του Ε.Π.ΚτΠ  «Ανάπτυξη Πληροφοριακών και Τηλεματικών Υποδομών και Υπηρεσιών για τους Δήμους Μεγαλόπολης – Γόρτυνος – Τρικολώνων – Φαλάνθου – Φαλαισίας».
31.  Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την προμήθεια υλικών συντήρησης δικτύου αποχέτευσης.
32.  Αναμόρφωση του Π/σμού οικ. έτους 2009 - Συγκρότηση Επιτροπής Ποσοτικής και Ποιοτικής Παραλαβής Προμηθειών ΕΚΠΟΤΑ για την προμήθεια ανταλλακτικών επισκευής και συντήρησης οχημάτων & μηχανημάτων του Δήμου.
33.  Περί μεταφοράς ή δημιουργίας νέου εκλογικού τμήματος στο Τ.Δ. Γέφυρας Δήμου Μεγαλόπολης.
34.   Περί καταπάτησης κοινόχρηστου χώρου στο Τ.Δ. Γέφυρας Δήμου Μεγαλόπολης. 
35.   Ορισμός Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή για τον έλεγχο των Oικονομικών Kαταστάσεων του Δήμου οικ. έτους 2009.
36.  Ορισμός μελών Διοικητικού Συμβουλίου της «2ης  Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής 3ου Δημοτικού Σχολείου – 2ου Νηπιαγωγείου» - Τροποποίηση της αριθμ. 515/2008 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Πρόεδρος
Βασίλειος Μερζιώτης 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;