Δημοσκόπηση: Προηγείται το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα

Τι δείχνει για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρία GPO. Πώς διαμορφώνονται το ΝΑΙ και το ΟΧΙ.


Προβάδισμα στο ΝΑΙ δίνει στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου δημοσκόπηση που διεξήγαγε η GPO για λογαριασμό της BNP Paribas.

Update: Η GPO καταγγέλλει ότι τα στοιχεία της παρούσας δημοσκόπησης, δημοσιεύθηκαν εν αγνοία της και σημειώνει ότι πρόκειται για ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το ποσοστό όσων είναι βέβαιοι ή θεωρούν πιθανότερο να κάνουν αυτή την επιλογή φτάνει το 47,1%. Αντίθετα, οι πιθανοί και σίγουροι ψηφοφόροι του ΟΧΙ αντιστοιχούν σε 43,2%. Το ποσοστό αυτών που δηλώνουν βέβαιοι ότι θα ψηφίσουν ΝΑΙ ανέρχεται στο 43,3%, ενώ το σίγουρο ΟΧΙ είναι στο 39,3%.
Το στατιστικό λάθος είναι 3,1%, κάτι που σημαίνει ότι το αποτέλεσμα κρίνεται στατιστικά σημαντικό, γράφει η BNP Paribas.
Από τα επιμέρους στοιχεία αξία έχει το γεγονός ότι το ΝΑΙ είναι η περισσότερο δημοφιλής επιλογή σε μεγάλης ηλικίας ψηφοφόρους της ΝΔ. Η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ (63,4%) επιλέγει το ΟΧΙ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2012

Χειροτονία Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Η ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΜΑ;